Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset
Kuvaus
Hirssi on gluteeniton ja riisin tapaan käytettävä siemen, joka maistuu niin lisukkeena kuin osana leivontaa ja ruoanlaittoa!
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Lisätietoa
Foodin
0.6 kg
Ukraina
Energia/Energi: 1464kJ / 350 kcal
Rasva/Fett: 5 g
- joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0,7 g
Hiilihydraatti/Kolhydrater: 59 g
- joista sokereita/varav sockerarter: 0,2 g
Proteiini/Protein: 11 g
Suola/Salt: 3,5 mg
Rauta: 6.0 mg
Kalsium: 16.0 mg
Fosforia: 570 mg
Magnesium: 228.0 mg
B-vitamiini: 12 mg
Luomutuotettu hirssi/Skalade hirs