Hamppufarmi

Kuorittu hampunsiemen, kotimainen 250g

6,50 €

Vain 2 jäljellä

Varastossa

Ravinteikas hampunsiemen!

Kuvaus

HamppuFarmin suosittu kuorittu hampunsiemen, jossa siemenen uloin kuoriosa on poistettu ja jäljelle jää pehmeän pähkinäisen makuinen ydin. Kuorinta takaa ravintoaineiden imeytyvyyden elimistössä. Tuote erittäin ravintorikas ja vatsaystävällinen, sekä on helposti sulavassa muodossa.

Lähes täydellisen ruoka-ainesisällön sisältävä hampunsiemen ei turhaan ansaitse superfood-titteliä. Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde, sisältäen kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Lisäksi hampun sisältämät omega-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3). Hampunsiemen on myös yksi harvoista siemenistä jossa on ihmiskeholle erittäin arvokasta gammalinoleenihappoa (GLA) 4% sekä stearidonihappoa (SDA) 2%.

Erittäinhyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilidydraattimäärän vuoksi.

Proteiini: 31%, kuitu: 5%, rasvat 52%, hiilihydraattia vain 2%

Lisätietoa

Hamppufarmi
0 kg
Energia/Energi: 598kcal/2476kJ Rasva/Fett: 51,7g -josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 4,4g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 0,2g -joista sokereita/varav sockerarter: 1,83g Ravintokuitu/Kostfiber: 4,9g Suola/Salt: 0,01g E-vitamiini/E-vigamin: 41,4mg
Kuorittu hampunsiemen/Skalade hampafrön