Foodin

Koivusokeri, 2,5 kg

39,95 €

Varastossa

Helli hampaitasi ja makuhermojasi!

Kuvaus

Suomessa valmistettu Koivusokeri on makeuttajien aatelia ollen täysin luonnollinen pöytämakeuttaja. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Koivusokerin sisältämä ksylitoli edistää hampaiden terveyttä ja sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.

Koivusokeri on loistava korvike tavan sokerille ja sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin sillä se on niin makeudeltaan kuin rakenteeltaankin samankaltaista. Ksylitoli kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.

Ksylitolin hammasterveyttä edistäviä vaikutukset ovat lähes kaikille tuttuja ja tutkimusten mukaan parhaat vaikutukset saadaan nauttimalla 5-10 g säännöllisesti päivittäin. Sitä voi antaa pienille lapsille jo ennen hampaiden puhkeamista.

Saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton
5 kg
Suomi
Energiaa/Energi: 0 kJ / 0kcal Rasvaa/Fett: 0 g - joista tyydyttyneitä rasvahappoja/varav mättat fett: 0g Hiilihydraatteja: 0g - joista sokereita/varav sockerarter: 0g - sokerialkoholeja/sockeralkohol 100g Proteiinia/Protein: 0 g Suola/Salt: 0 g
Koivusokeri/Björksocker