Foodin

Kookosmanna, luomu, raaka, 3 l

Special Price 42,42 €

norm. 49,90 €

Varastossa

Suomessa kivimyllyllä kermaisen pehmeäksi jauhettu kookosmanna

Kuvaus

Itse valmistamamme samettisen pehmeä ja kermainen kookosmanna jauhetaan kookoksen lihasta hellävaraisesti kivimyllyssä. Kookosmanna sisältää runsaasti kuituja, keskipitkiä rasvahappoja ja lauriinihappoa, jota löytyy mm. äidinmaidosta. Kookosmannaa ei ole kuumennettu missään valmistuksen vaiheessa, joten sen kaikki ravintoaineet ovat tallella.

Voit käyttää kookosmannaa esimerkiksi osana leivonnassa, vanukkaissa, smoothieissa, jäätelössä tai lusikoida sellaisenaan! Voit tehdä kookosmannasta helposti kookosmaitoa lisäämällä 1 osaa mannaa ja 3 osaa vettä.

Kookosta ei missään vaiheessa ole kuumennettu, joten sen ravintoaineet ovat säilyneet parhaalla mahdollisella tavalla.

Kumppanimme Filippiineillä kouluttaa viljelijöitämme luonnonmukaiseen ja kestävämpään viljelyyn. He maksavat viljelijöille Fair Trade -premiumin suoraan ja sen lisäksi he toteuttavat erilaisia hankkeita parantaakseen kyläläisten olosuhteita paikallisen Fair Trade organisaation kanssa. Vuosien 2012 - 2015 välissä Barangayn kylään on rakennettu porakaivoja, josta koko kylä hyötyy puhtaan juomaveden muodossa, ei pelkästään meidän viljelijät. Kylään asennettiin myös aurinkopaneeleja, josta kyläläiset saavat sähköä perustarpeisiin. Kesäkuussa 2017 viljelijäperheille lahjoitettiin koulua varten reput koulutarvikkeineen. Olemme myös mukana istuttamassa puita viljelijöille, jotka he voivat myydä eteenpäin ansaitakseen hieman enemmän.

Mikäli kookosmanna sulaa ja jähmettyy kerroksittain niin, että pinnalle nousee öljyinen kerros, sen voi uudelleen sulattaa ja antaa jähmettyä jääkaapissa, niin se on tasaista. Kookosmanna on samettisen pehmeää huoneenlämmössä, yli 20°C ja kiinteää, kovaa viileämmässä.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Maidoton, Raaka
3 kg
Sri Lanka
Energiaa/Energi: 2761kJ/660 kcal Rasvaa/Fett: 64,53 g - josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 57,22 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 7,35 g - josta sokereita/varav sockerarter: 7,35 g Proteiinia/Protein: 6,88 g Kuitua/Kostfiber: 16,3 g Suola/Salt: 37 mg Kaliumia 543 mg Rautaa 3,32 mg Kalsiumia 26 mg
Kookoshiutale/Kokosflingor

Liittyvät tuotteet