Foodin

Kookosmanna, luomu, raaka, reilu kauppa, 1 l VANHA ETIKETTI

Special Price 13,97 €

norm. 19,95 €

Varastossa

Tuote myydään brändiuudistuksen alta tarjoushintaan.

Kuvaus

Itse valmistamamme samettisen pehmeä ja kermainen kookosmanna jauhetaan kookoksen lihasta hellävaraisesti kivimyllyssä. Kookosmanna sisältää runsaasti kuituja, keskipitkiä rasvahappoja ja lauriinihappoa, jota löytyy mm. äidinmaidosta. Kookosmannaa ei ole kuumennettu missään valmistuksen vaiheessa, joten sen kaikki ravintoaineet ovat tallella.

Voit käyttää kookosmannaa esimerkiksi osana leivonnassa, vanukkaissa, smoothieissa, jäätelössä tai lusikoida sellaisenaan! Voit tehdä kookosmannasta helposti kookosmaitoa lisäämällä 1 osaa mannaa ja 3 osaa vettä.

Kumppanimme Filippiineillä kouluttaa viljelijöitämme luonnonmukaiseen ja kestävämpään viljelyyn. He maksavat viljelijöille Fair Trade -premiumin suoraan ja sen lisäksi he toteuttavat erilaisia hankkeita parantaakseen kyläläisten olosuhteita paikallisen Fair Trade organisaation kanssa. Vuosien 2012 - 2015 välissä Barangayn kylään on rakennettu porakaivoja, josta koko kylä hyötyy puhtaan juomaveden muodossa, ei pelkästään meidän viljelijät. Kylään asennettiin myös aurinkopaneeleja, josta kyläläiset saavat sähköä perustarpeisiin. Kesäkuussa 2017 viljelijäperheille lahjoitettiin koulua varten reput koulutarvikkeineen. Olemme myös mukana istuttamassa puita viljelijöille, jotka he voivat myydä eteenpäin ansaitakseen hieman enemmän.

Kookosmanna on samettisen pehmeää huoneenlämmössä, yli 20°C ja kiinteää, kovaa viileämmässä.

Mikäli kookosmannan öljy on erottunut itse kookosmannasta, voi sen sulattaa vesihauteessa ja sekoittaa, jonka jälkeen laittaa jääkaappiin jähmettymään ja kookosmanna on taas tasalaatuista. Kookosmanna alkaa sulamaan n. 25°C asteessa ja kesäisin varsinkin manna voi sulata ja öljy voi nousta pintaan.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Maidoton, Raaka
1000 ml
Sri Lanka
Energiaa/Energi: 2761 kJ/660 kcal Rasvaa/Fett: 65 g - josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 57 g - kertatyydyttymättömät 2,7 g - monityydyttymättömät 0,7 g - C6:00 rasvahappoja 367 mg - C8:00 rasvahappoja 4520 mg - C10 rasvahappoja 3592 mg - Lauriinihappoa 28629 mg Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 7,4 g - josta sokereita/varav sockerarter: 7,4 g Ravintokuitua/Kostfiber: 16 g Proteiinia/Protein: 6,9 g Suolaa/Salt: 0,09 g
Kookoshiutale/Kokosflingor