Foodin

Kookosmaito, luomu, 330ml

Special Price 1,79 €

norm. 1,99 €

Varastossa

Luomulaatuinen kookosmaito!

Kuvaus

UUDELLEEN SULJETTAVA, LUOMULAATUINEN KOOKOSMAITO

Kermainen kookosmaito valmistetaan kookoksen valkoisesta hedelmälihasta. Kookosmaito on ollut yksi eteläisen Aasian ja Tyynenmeren maiden ja kulttuurien keskeisiä raaka-aineita ruoanlaitossa ja sillä on kaikista kasvimaidoista pisin ja perinteikkäin historia – monissa niistä maista, joissa kookosmaitoa on käytetty pitkään, se on väestön pääasiallinen “maito”.

Foodinin kookosmaito saapuu Suomeen samasta paikasta kuin suosittu kookosvesi, eli Vietnamista. Kookospalmut viljellään luonnon monimuotoisuutta ja hyvinvointia tukevalla metsäviljelyllä, joka takaa monipuolisuutensa ansiosta elannon viljelijöille useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Viljelijöille maksetaan työstä reilu korvaus, heille tarjotaan koulutusta sekä oikeanlaiset työvälineet, ja lisäksi varmistetaan, että heidän lapsensa pääsevät käymään koulua.

Foodinin luomulaatuinen kookosmaito on erittäin helppo käyttää. Maito on pakattu uudelleen suljettavaan TetraPak-purkkiin, jossa on biohajoava sokeriruokokorkki. Ekologinen pakkaus pitää tuotteen hyvänä jääkaapissa, ja se on helppo lajitella kartonkikeräykseen.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton
0 kg
Vietnam
Energia/Energi: 669,9kJ /160kcal Rasva/Fett: 17g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 15g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 3g -joista sokereita/varav sockerarter 2g Proteiini/Protein: <1g Suola/Salt: 0,04g
Luomutuotettu kookospähkinäuute (76%), vesi, sakeuttamisaine 0,13% (ksantaanikumi)/ Ekologisk kokosnötsextrakt (76% fett), vatten, förtjockningsmedel 0,13% (xantangummi)