Foodin

Kookoslastu, luomu, raaka, 11,34 kg

95,00 €

Ei varastossa

Luomutuotetut kookoslastut herkutteluun ja leivontaan.

Kuvaus

Miksi käyttää kookoslastuja?
- Ne maistuvat hyvältä.
- Ne sisältävät paljon kuituja, hyvää rasvaa, rautaa sekä mangaania, ja ne ovat luonnollisesti vähäsokerisia. Foodinin kookoslastut on kuivattu matalassa lämpötilassa, joten niiden kaikki ravinteet ovat tallella ja paremmin imeytyvässä muodossa.

Miten käyttää kookoslastuja?
- Kookoslastut ovat ravinteikas lisä aterioihin tai salaatteihin, herkullinen ja hyvä ekstra myslissä, jugurtissa tai evässekoituksissa, sekä kaunis koriste kakuille ja leivoksille. Kookoslastut ovat herkullisia smoothieissa, raakasuklaassa sekä puurossa. Kokeile lastujen paahtamista kuivalla pannulla uusien aromien saamiseksi!

Miksi käyttäisin juuri Foodinin kookoslastuja?
- Foodinin kookoslastut eivät ole pelkästään luomutuotettuja, vaan ne on valittu tarkoin valikoiduista kookoksista. Tunnemme filippiiniläisen perheen ja tiedämme, että he tekevät työtä sydämellä.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0 kg
Sri Lanka
Energiaa/Energi: 2761kJ/660 kcal Rasvaa/Fett: 64.53 g - josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 57.22 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 7.35 g - josta sokereita/varav sockerarter: 7.35 g Kuitua/Kostfiber: 16.3 g Proteiinia/Protein: 6.88 g Suola/Salt: <0g
Kookoshiutale/Kokoschips

Liittyvät tuotteet