Foodin

Kookoshiutale, luomu, raaka, 200 g

Special Price 2,51 €

norm. 2,95 €

Varastossa

Luomutuotettuja kookoshiutaleita

Kuvaus

Kookoshiutaleemme on valmistettu tarkoin valituiden kookospähkinöiden lihasta. Herkullinen kookoksen liha sisältää paljon kuitua. Luomulaatuiset kookoshiutaleemme on käsitelty lempeästi matalassa lämpötilassa, jolloin niiden luontaiset ravinteet säilyvät paremmin ja ovat paremmin imeytyvässä muodossa.

Kookoshiutaleet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ja niitä voi käyttää monipuolisesti leivonnassa tai napostella sellaisenaan. Lisää kookoshiutaleita pähkinä- tai marjasekoituksiin, puuroon, jälkiruokiin, pirtelöihin ja raakasuklaan sekaan. Kookoshiutaleilla koristelet smoothiet, suklaat, kakut ja pikkuleivät terveellisesti ja kauniisti!

Kumppanimme Filippiineillä kouluttaa viljelijöitämme luonnonmukaiseen ja kestävämpään viljelyyn. He maksavat viljelijöille Fair Trade -premiumin suoraan ja sen lisäksi he toteuttavat erilaisia hankkeita parantaakseen kyläläisten olosuhteita paikallisen Fair Trade organisaation kanssa. Vuosien 2012 - 2015 välissä Barangayn kylään on rakennettu porakaivoja, josta koko kylä hyötyy puhtaan juomaveden muodossa, ei pelkästään meidän viljelijät. Kylään asennettiin myös aurinkopaneeleja, josta kyläläiset saavat sähköä perustarpeisiin. Kesäkuussa 2017 viljelijäperheille lahjoitettiin koulua varten reput koulutarvikkeineen. Olemme myös mukana istuttamassa puita viljelijöille, jotka he voivat myydä eteenpäin ansaitakseen hieman enemmän.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0.3 kg
Filippiinit
Energiaa/Energi: 2761kJ/660 kcal Rasvaa/Fett: 64.53 g - josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 57.22 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 7.35 g - josta sokereita/varav sockerarter: 7.35 g Kuitua/Kostfiber: 16.3 g Proteiinia/Protein: 6.88 g Suolaa/Salt: 37 mg Kalsiumia: 26 mg Kaliumia: 543 mg Rautaa: 3.32 mg
Kookoshiutale, luomu, raaka, reilu kauppa./Kokosflingor

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista