Kombucha, Uplifting Guayusa, luomu 350 ml

4,50 €

Ei varastossa

Piristävä & raikas kombucha!

Kuvaus

Herbal kombuha - sarja on täynnä yrttien taikaa. Amazonin sademetsässä kasvava energisoiva Guayusa on pehmeän makuinen yrtti, jossa on luontaisesti korkea kofeiinipitoisuus. Sen sisältämä L-teaniini varmistaa, että kahvista tutut tärinät jäävät väliin ja saat täyden fokuksen tekemiseen.

Kombucha on terveysjuoma, joka sisältää arvokkaita probiootteja ja entsyymejä! Kombucha-sienen ansiosta juomaan muodostuu suolistoystävällisiä probiootteja ja muita aktiivisia ainesosia, kuten ruoansulatusta tukevia entsyymejä. Kuplivan raikas kombucha sopiikin nautittavaksi pitkin päivää. Nauti kombuchaa ruokailun yhteydessä, virvokkeena tai saunajuomana! Kombucha on erinomainen vaihtoehto tavan virvoitus- ja energiajuomille.

Säilytä kylmässä. Älä ravista. Pästöroimaton - tuote sisältää elävää kombucha-kasvustoa, joka on merkki korkeasta laadusta. Alkoholipitoisuus pullottaessa < 1%. Alkoholi- sekä hiilihappopitoisuus voi kasvaa pullossa tapahtuvan käymisen vuoksi. Sen takia tuotetta ei suositella raskaana oleville.

Lisätietoa

0 kg
Energia/Energi: 74 kJ/18 kcal Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä/varav mättade <0.1g Hiilihydraatit/Kolhydrater 4,5g, josta sokereita/varav sockerarter 4,5g. Proteiini/Protein 0g. Suola / Salt 0g.
Kombucha (suodatettu vesi, ruokosokeri*, guayusa*, vihreä tee *, musta tee*, kombucha-kasvusto*), hiilidioksidi. Ilex guayusa -kasvin kuivatuista lehdistä saatava vesiuute.