Kombucha, Kahvi, 350ml

4,50 €

Vain 1 jäljellä

Varastossa

Kuvaus

Kahvi, tuo Pohjolan luottojuoma, taipuu fermentoituessaan raikkaaksi ja virkistäväksi kombuchaksi. Vastajauhetun pavun pehmeät aromit yhdistyvät kombuchan keveyteen. The Good Guys Kahvikombucha valmistetaan fermentoimalla sumatralaisista kahvipavuista saatua tummapaahtoista kahvia. Kahvi on luomu- ja Reilu kauppa -sertifoitua.

The Good Guys kombuchat valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombucha on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.

Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.

The Good Guys kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saadaan valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.

Lisätietoa

0 kg
Suomi
Energia / Energi 74 kj / 18 kcal. Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä / varav mättade <0.1g. Hiilihydraatit / Kolhydrater 4,5g, josta sokereita / varav sockerarter 4,5g. Proteiini / Protein 0g. Suola / Salt 0g.
Kombucha (suodatettu vesi, ruokosokeri*, kahvi*, vihreä tee*, musta tee*, kombucha-kasvusto*), hiilidioksidi./ Kombucha (filtrerat vatten, rörsocker*, kaffe*, grönt te*, svart te*, kombuchakultur* ), kolsyra. *Luomua/ekologisk ingrediens

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista