Foodin

Kollageeniproteiini, 200g

9,95 €

Varastossa

Laadukas hydrolysoitu kollageeniproteiini!

Kuvaus

Foodinin hydrolysoitu kollageeniproteiini on erinomainen valinta jokaiselle hyvinvoinnistaan huolehtivalle ja aktiiviselle ihmiselle. Lisää 1rkl/ 5g esimerkiksi veden, smoothien, puuron tai jogurtin joukkoon. Foodinin kollageeniproteiini sisältää vain puhdasta kollageenia. Rasvakahviin suosittelemme erityisesti Foodin Collagen Creameria.
Kollageeni on elimistössä eniten esiintyvä proteiini ja sen tuotto alkaa vähenemään jo noin 25 vuoden iässä. Kollageenia esiintyy mm. ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 rkl/ 5g

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton
0 kg
Energia/Energi: 1541 kJ/ 368kcal Rasva/Fett: 0g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 0g -joista sokereita/varav sockerarter: 0g Proteiini/Protein: 92g Suola/Salt: 0g
Hydrolysoitu nautakollageenipeptidi/ Hydrolyserad bovint kollagenpeptider