Good Good

Ketopatukka, suolakaramelli, 35g

Special Price 1,99 €

norm. 2,30 €

Ei varastossa

Herkullinen suolakaramellipatukka!

Kuvaus

Good Goodin herkullisen rouskuva suolakaramellinmakuinen maitosuklaapatukka, joka soveltuu myös ketodieettiä noudattavalle. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai lisättyä sokeria. Proteiinipitoinen sekä vähähiilihydraattinen ja -kalorinen.

Lisätietoa

Good Good
0 kg
Energiaa/Energi:360 kcal / 1495 kJ Rasvaa/Fett:17,1 g *Joista tyydyttyneitä/varav mättat fett:7,2 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 19,9 g *Joista sokereita/varav sockerarter: 5,8 g Ravintokuitua/Kostfiber: 27,3 g Proteiinia/Protein: 24,2 g Suola/Salt: 0,72 g
MAITOsuklaa kuiduilla ja makeutusaineilla 25,7% (kaakaovoi, inuliini, oligofruktoosi, kaakaomassa, täysMAITOjauhe, rasvaton MAITOjauhe, makeutusaineet (erytritoli, stevioglykosidit), emulgointiaine (SOIJAlesitiini), aromit), karamellinmakuinen kerros 21,4% (täyteaine (polydekstroosi), SOIJAöljy, MAITOproteiini, stabilointiaine (xylitol), suola, aromit, emulgointiaine (SOIJAlesitiini)), MAITOproteiini, isomalto-oligosakkaridi*, MAAPÄHKINÄ 8,0%, stabilointiaine (sorbitolisiirappi), kosteuttava aine (glycerol), hydrolisoitu VEHNÄproteiini, SOIJArakeet (SOIJAPROTEIINI, tapiokatärkkelys, suola), aromit (sisältää MAITO), merisuola, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), makeutusaine (stevioglykosidi). *isomalto-oligosakkaridi on glukoosin lähde. / MJÖLK Choklad med fiber och sötningsmedel 25,7% (kakaosmör, inulin, oligofruktos, kakaomassa, helmjölkspulver, skummat mjölkpulver, sötningsmedel (erytritol, stevioglykosider), emulgeringsmedel (SOYA-lecitin), aromatisk), karamellsmak , MJÖLK protein, stabilisator (xylitol), salt, smakämnen, emulgeringsmedel (SOYA lecitin)), MJÖLK protein, isomalto-oligosackarid *, JÖRDNÖTT 8,0%, stabilisator (sorbitolsirap), fuktgivande medel (glycerol), hydrolyserad SOUR PREPARATION , salt), smakämnen (innehåller MJÖLK), havssalt, emulgeringsmedel (SOYA-lecitin), sötningsmedel (stevioglykosid). * isomalto-oligosackarid är en källa till glukos.