Living Nutrition

Kef-flamex, yrtti-maitohappobakteerivalmiste, 60 kpl

Special Price 29,66 €

norm. 32,95 €

Varastossa

Fermentoitu yrtti-maitohappobakteerivalmiste

Kuvaus

Living Nutrition Kef-Flamex on fermentoitu yrtti-maitohappobakteerivalmiste. Se tarjoaa yhdistelmän kiinalaisia perinteitä, ayurvedista traditiota ja kasvien viisautta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Krooninen inflammaatio ja hapetustressi ovat nykykäsitysten mukaan useimpien elintasosairauksien taustalla. Kyse on solutasolla tapahtuvasta stressistä, joka vaikeuttaa solujen toimintoja ja normaalia aineenvaihduntaa. Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon.

Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä lahottajasieni, ”duan wood” reishi on kasvanut luonnollisesti puunrungolla.

Kef-Flamex tarjoaa:

- Luonnollista tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja fyysiseen terveyteen
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismikantoja
- 100% luomutäysravintoa, 0% lisäaineita.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.

Lisätietoa

Living Nutrition
0 kg
3 kapselia sisältää: Reishi* 200mg Fermentoitu kurkuma* 100mg Fermentoitu vihreä tee* 80mg Fermentoitu tulsi* 80mg Fermentoitu rosmariini* 80mg Fermentoitu inkivääri* 60mg Voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen* * Luomusertifioitu
Reishi, fermentoitu kurkuma, fermentoitu vihreä tee, fermentoitu tulsi, fermentoitu rosmariini, fermentoitu inkivääri, voikukanlehti, nokkosenlehti, inkivääri, fenkolinsiemen. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista