FitnessFirst

Kasviperäinen MSM, 300 g

Special Price 11,60 €

norm. 13,95 €

Ei varastossa

Kasviperäinen MSM!

Kuvaus

Kasviperäinen MSM on markkinoiden laadukkain MSM-valmiste. Se valmistetaan rikkipitoisista kasveista siinä missä muut valmistetaan petrokemikaaleista.

MSM on yksi elimistömme tärkeistä ravintoaineista, jota emme saa enää luonnosta siinä määrin kuin aikasemmin. MSM:ää esiintyy elimistössämme luonnollisesti ja saamme sitä pienissä määrin ravinnosta.

Luonnosta MSM:ää(rikkiä) saadaan mm. kalasta, lihasta, munista, maidosta ja hyvin pienissä määrin hedelmistä ja vihanneksista.

Käytä MSM:ää 5-10 g päivittäin tukemaan elimistön hyvinvointia, nopeuttamaan palautumista fyysisestä rasituksesta tai kirurgisista opeeraatioista. MSM:ää suositellaankin erityisesti urheilijoille ja ihmisille, ketkä haluavat pitää ihosta, nivelistä, hiuksista ja kynsistä erityisen hyvää huolta.

Aloita käyttö hiljalleen lisäämällä puhtaaseen veteen ½ teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti. Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinin (esim. laadukas acerola-jauhe) käyttö MSM:n kanssa yhdessä nostaa MSM:n tehoa.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton
0 kg
Kanada
100% MSM, valmistettu maissista./100% MSM från majs