Foodin

Kaakaovoi, luomu, raaka, 25 kg

590,00 €

Varastossa

Luomutuotettua kaakaovoita

Kuvaus

100 % kaakaovoi on kaakaopapujen siemenistä uutettu rasva ilman lisäaineita. Kaakaovoilla on mieto kaakaon maku ja tuoksu. Kaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaiten. Kaakaovoi sisältää luonnollisia antioksidantteja jotka estävät härskiintymistä ja antavat sille pitkän säilyvyysajan. Puhdas maustamaton kaakaovoi maistuu hieman kitkerältä. Kaakaovoi on loistava, terveellinen lisä smootheihin, leivonnaisiin, jälkiruokiin, voit myös valmistaa siitä valkoista suklaata.

Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.

Kaakaovoin pehmeä koostumus, makea tuoksu ja ihoa pehmentävä ominaisuus tekevät siitä suositun aineen myös ihonhoidossa. Kaakaovoin sanotaan olevan ylivoimaisesti paras ihon kosteuttaja, sitä on käytetty ihon pehmentämiseen vuosisatoja. Kaakaovoi sulaa kehon lämmöstä ja imeytyy hyvin ihoon. Raskaana olevat naiset ovat jo pitkään käyttäneet kaakaovoita estämään ja hoitamaan raskausarpia.

Kaakaovoissa on luonnostaan paljon E-vitamiinia sekä runsaasti muita vitamiineja ja mineraaleja.

Lisätietoa

Foodin
25 kg
Peru
Energiaa/Energi: 900 kcal Rasvaa/Fett: 100 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 60 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 0 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Proteiinia/Protein: 0 g Suolaa/Salt: 0 g E-vitamiinia 3,9 mg K-vitamiinia 53,9 mcg
Kylmäpuristettu kaakaovoi/Kalpressad kakaosmör