Foodin

Kaakaonibs, luomu, raaka, 15 kg Peru

250,00 €

Varastossa

Täyteläisen aromaattiset kaakaonibsit herkutteluun sekä leivontaan

Kuvaus

Kaakaonibsit ovat kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja eli 100 % kaakaota. Nibsit ovat raakoja, joten niitä ei ole missään prosessointivaiheessa kuumennettu yli 46 asteen.

Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.

Kaakaonibsit sisältävät runsaasti mineraaleja kuten esimerkiksi rautaa, sinkkiä, kuparia, C-vitamiinia, magnesiumia, mangaania, proteiineja sekä kromia.

Kaakaonibsit ovat herkullisia sellaisenaan tai voit sekoittaa niitä jälkiruokiin, mysliin, puuroon tai evässekoituksiin. Kokeile nibsejä oman suklaan valmistamiseen, leivonnassa tai vaikkapa smoothien sekaan.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0 kg
Peru
Energia/Energi:2423 kJ/588 kcal Rasva/Fett:51,6 g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:32,3 g Hiilihydraatit/Kolhydrater:4,7 g – joista sokereita/varav sockerarter:<0,1g Ravintokuitu/Kostfiber:24,5 g Proteiini/Protein:14 g Suola/Salt:<6 mg
Luomutuotettu raaka kaakaopapurouhe/Rå kakaonibs