Foodin

Kaakaomassa, Luomu, Raaka, 2,5kg,

67,90 €

Varastossa

Suomessa valmistettua 100% raakakaakaomassaa.

Kuvaus

Raakakaakaomassamme on korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaota, joka sisältää mm. kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä. Valmistamme kaakaomassamme itse hellävaraisesti perinteisellä Stone Ground -menetelmällä, joka pitää huolen että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.

Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakakaakaomassaa palasina, rouheena tai sulatettuna jälkiruoissa ja smoothieissa tai valmista siitä itse herkullista raakasuklaata.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
2.5 kg
Peru
Energiaa/Energi: 643 kcal Rasvaa/Fett: 54 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 32,2 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 26,1 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0,3 g Proteiinia/Protein: 14 g Ravintokuitua/Kostfiber: 4 g Suola/Salt: 0 g Magnesiumia 550 mg Rautaa 11,0 mg Kalsiumia 105 mg Sinkkiä 6,9 mg
Raaka kaakaomassa/Rå kakaomass