Kuura Essentials

Just Chillin´, terapeuttinen iltatuoksu, roll-on 10ml

Special Price 14,00 €

norm. 18,60 €

Varastossa

Rentouttava & rauhoittava!

Kuvaus

Mahtava tapa päättää päiväsi!

Rentouttava
Rauhoittava
Parempia yöunia

Tuoksuilangian ja pomeranssin ylellinen ja maadoittava tuoksuseos auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan pitkän päivän päätteeksi. Tuotteen toisiaan täydentävät eteeriset öljyt antavat maksimaalisen tehon ja auttavat sinua saavuttamaan hyvät yöunet. Ota osaksi iltarutiinia ja sisään hengitä syvään Just Chillin´ -tuoksuseosta x10 rauhoittaaksesi mielesi ja kehosi yötä kohden ja palautuaksesi kiireisestä päivästäsi.

100 % luonnollinen
99 % luomu

Eteerisen öljyseoksen vahvuus
2 % Seos

Pohjaöljy - jojobaöljy
Tämä täyteläinen, kullanvärinen kylmäpuristettu öljy on jumalaista iholle, sillä se muistuttaa ihon omaa luonnollista talia. Jojoban käyttö pohjaöljynä on loistava tapa lisätä tuotteen hoitavaa vaikutusta. Jojoba sopii erinomaisesti ihon hoitoon, sillä se kosteuttaa, ravitsee ja suojelee ihoa.

Käyttövalmis roll-on 10 ml

Monikerroksinen etiketti – avaa etiketti ja löydä lisätietoa tuotteesta ja käyttöohjeet!

SÄILYTÄ VIILEÄSSÄ JA KUIVASSA PAIKASSA SUOJATTUNA SUORALTA AURINGONVALOLTA!

100 % LUONNOLLINEN / LUOMU / TEHTY SUOMESSA

Käyttöohjeet
Levitä öljyseosta ranteisiin, décolleté-alueelle sekä korvien taakse. Aseta kädet vastakkain kasvojen eteen peukalot otsaa koskettaen. Sulje silmät ja hengitä syvään ranteissa olevaa tuoksuseosta x10, ole kiitollinen kaikesta hyvästä elämässäsi, ja rentoudu! Toista tarvittaessa!

Aromatherapy Made Easy #KuuraLove

Lisätietoa

Kuura Essentials
0 kg
Simmondsia chinensis (luomu jojoba) siemenöljy, Cananga odorata (luomu tuoksuilangia) eteerinen öljy, citrus aurantium (pomeranssi) eteerinen öljy, linalooli*, geranioli*, limoneeni* *Eteeristen öljyjen ainesosia