Foodin

Ilta-juomajauhe, 100g

Special Price 12,71 €

norm. 14,95 €

Varastossa

Funktionaalinen juomajauhesekoitus!

Kuvaus

Foodinin Ilta on sekoitus, jonka suunnittelun inspiraatio on ammennettu legendaarisen Nukkumatin unihiekasta. Reseptiikka on rakennettu 10 tarkoin valitusta raaka-aineesta, jotka on helppo sekoittaa päivän päätteeksi sellaisenaan veden tai mehun joukkoon. Juoman sininen väri syntyy fykosyaniini-nimisestä pigmentistä, joka on peräisin spirulinasta.

Sekoituksen raaka-aineista mm. sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa, aswagandhauutejauhe tukee nukahtamista, optimaalista rentoutumista ja auttaa palautumaan stressaavista tilanteista. Kamomillauutejauhe ja sitruunamelissauute tukevat rentoutumista.

Suositeltu vuorokausiannos: 1–2tl = 2,5–5.0g

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
0 kg
1–2 tl/ tsk/ tsp Magnesium 227- 454 mg/ 61%*-122%* B6-vitamiini 0,91- 1,82 mg / 65%*-130%* L-teaniini 114-228 mg Tauriini 409- 818 mg L-tryptofaani 318- 636mg *=Päivittäisestä saantisuosituksesta/ Rekommenderad daglig dos
Sitruunamehujauhe, tauriini, L-tryptofaani, magnesiumbisglysinaatti, sitruunamelissa, kamomilla, L-teaniini, ashwagandhauute, fykosyaniini, B6-vitamiini/ Citronsaft pulver, taurin, L-tryptofan, magnesium bisglysinate, citronmeliss, kamomill, L-theanin, ashwagandha extrakt, fykocyanin, B6-vitamin