Oatly

iKaffe, kaurajuoma 1 L

2,79 €

Ei varastossa

Kaurapohjainen kahvimaito!

Kuvaus

Oatlyn iKaffe kaurajuoma perustuu nestemäiseen kauraan eikä juoma ole liian makeaa eikä liian raskas. Nimensä mukaisesti iKaffe on tarkoitettu erityisesti kahvimaidoksi ja se vaahdottuukin erinomaisesti. Jos kahvi ei kiinnosta, sinun on ehkä hyvä tietää, että tämä tuote maistuu aivan yhtä mahtavalta suoraan juotuna, granolassasi tai vaikkapa ruoanlaitossa.

iKaffe on Oatlyn ylivoimainen premium-tuote, joka maistuu käsittämättömän hyvälle jo sellaisenaan ja käyttäytyy täydellisesti, kun sitä vaahdotetaan. Voit luottaa siihen, että kaikki aineet, jotka päätyvät tuotteisiimme, on valittu äärimmäisellä tarkkuudella ja ne on tieteellisissä tutkimuksissa turvallisiksi todettuja. Kaikki on kasvipohjaista ja ympäristöä säästävää, eivätkä tuotteet sisällä mitään geenimuunneltua.

Lisätietoa

Oatly
1 L
Ruotsi/Sverige
Energiaa/Energi: 240kJ/60kcal Rasvaa/Fett: 3g - josta tyydyttyneitä rasvoja/varav mättat fett: 0,3 g Hiilihydraattia/Kolhydrates: 6,5 g - josta sokereita/varav sockerarter: 4 g Proteiinia/Protein: 1 g Ravintokuitua/Kostfiber: 0,8 g Suola: 0,1 g
Kaurapohja (vesi, kaura 10%), rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), Kalciumkarbonat, kalciumfosfater, jodioitu suola, vitamiinit (D2, riboflaviini ja B12) / Havrebas (vatten, havre 10%), rapsolja, kalciumkarbonat, kalciumfosfat, surhetsreglerande medel (dikaliumfosfat), joderat salt, vitaminer (D2, riboflavin och B12).