Madara

Nokkossuihke - Monitoiminen kosteussuihke kaikille ihotyypeille 100ml

17,95 €

Ei varastossa

Ihoa hoitava, rauhoittava ja kosteuttava monitoimisuihke paljon matkustavalle ja kiireiselle.

Kuvaus

Voisitko usko, että ikävästi polttava nokkonen voikin olla herkän ihon paras kaveri?

Nokkossuihke sopii päivittäiseen ihonhoitoon koko perheelle, myös herkän ihon hoitoon.

Nokkosenlehtiveden hoitavat ja suojaavat ominaisuudet auttavat rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Nokkosuihketta voi suihkuttaa myös kesken päivän meikin päälle, sillä sen hienojakoinen suihke ei sotke meikkiä.

Nokkossuihke toimii kasvovetenä, virkistää helteellä, helpottaa päänahan ongelmia, auttaa kutinaan, hoitaa ihon parranajon ja sheivauksen jälkeen, selvittää pieniä takkuja, kosteuttaa vartalon, raikastaa, putsaa liat ja jäätelötahrat iholta. Suihkeella kosteutat ja hoidat vilkkaan lapsen ihon. Säilytä nokkosvettä kesällä jääkaapissa – saat suihkeesta vieläkin raikastavamman.

Nokkosvesi sopii kokonsa puolesta käsimatkatavaroihin ja virkistää ihanasti kesken pitkän lennon. Et tiennyt tarvitsevasi nokkosvettä ennenkuin hankit sen! Sopii myös nuoren ensimmäiseksi kosmetiikkatuotteeksi.

Vegaaninen tuote sopii koko perheelle. Turvallinen myös raskauden aikana.

Kevyt anti-age – vaikutus.

Raikas ja makea tuoksu.

Dermatologisesti testattu.

Aktiiviraaka-aineet:

Nokkosuute: Nokkosta on käytetty vuosisatoja allergiaoireiden ja yliherkkyyksien hoitoon. Se sisältää biologisesti aktiivisia yhdisteitä, jotka vähentävät tulehdusta ja parantavat immuunijärjestelmää. Nokkosessa on runsaasti rautaa ja A ja C -vitamiineja. Se supistaa ihohuokoisia ja stimuloi uusien solujen kasvua. Se sisältää runsaasti fenoleja, jotka antavat nokkosille voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja auttavat vapaiden radikaalien neutralisoinnissa. Tutkimuksissa nokkosesta on löydetty myös vahvoja antimikrobisia ominaisuuksia.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille

Lisätietoa

Madara
0.2 kg
Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Alcohol, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Water*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Aqua, Aroma, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extrac /*luomuviljelty