Madara

Purifying foam – puhdistusvaahto sekaiholle 150ml

Special Price 14,32 €

norm. 17,90 €

Ei varastossa

Yksi Mádaran suosituimmista tuotteista. Puhdistusvaahto syväpuhdistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet, poistaa meikin ja tasapainottaa ihoa. Unisex.

Kuvaus

Tulehduksia ja ärsytystä vähentävää siankärsämöuutetta sisältävä runsas ja pehmeä vaahto syväpuhdistaa ihon hellästi, poistaen myös meikin. Siankärsämö tasapainottaa ihoa säätelemällä öljyisiä ihoalueita ja samalla kosteuttaen ihon kuivia alueita. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen heti raikkaalta ja puhtaalta, mutta ei ikävän natisevalta. Hellävaraisen koostumuksen vuoksi vaahto soveltuu myös hyvin silmämeikin puhdistukseen sekä ihokarvojen ajeluun.

Vaahdottava pumppu annostelee tuotetta kätevästi ja hygieenisesti.

Purifying Foam -puhdistusvaahto on syväpuhdistavampi, kuin Mádaran Cleansing Milk -puhdistusmaito, joka soveltuu erityisesti kuivalle iholle.

Suosittelemme kasvojen puhdistuksen jälkeen aina kasvovettä. Ihon puhdistaminen on yksi kauniin ihon perusrutiineista, mutta puhdistaminen ei yksin riitä täydelliseen ihonhoitoon. Kasvoveden käyttö puhdistuksen jälkeen tasapainottaa ihon pH:n luonnolliselle tasolle ja näin edistää ihon hyvinvointia ja optimaalista mikrobitasapainoa. Se edesauttaa myös hoitotuotteiden ja voiteiden tehokkaampaa imeytymistä.

Dermatologisesti testattu.

Aktiiviraaka-aineet:

Ruusudistillaatti eli ruusuvesi saadaan ruusunlehdistä eteeristen öljyjen tislaamisen sivutuotteena, eikä nimestään huolimatta sisällä lainkaan vettä. Sitä on käytetty tuhansien vuosien ajan ihonhoidossa ja lääketieteessä ja jo faaraoiden Egyptissä tunnettiin ruusuveden edut. Ruusuvedellä on pehmentäviä, supistavia ja puhdistavia ominaisuuksia. Se stimuloi kapillaarisuonien pintaverenkiertoa, auttaa minimoimaan arpia, pieniä haavaumia, auringonpolttamia ja juonteita. Ruusuvesi soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin kuivalle, herkälle, couperoottiselle ja ikääntyvälle iholle. Antaa luonnollisen ja miellyttävän ruusuntuoksun tuotteelle.

Siankärsämöuute saadaan Achillea millefolium kasvin lehdistä ja kukista. Siankärsämöuute uudistaa vahingoittuneita ihosoluja ja se vähentää ärsytystä ja tulehdusta.

Kehäkukkauute valmistetaan Calendula officinalis -kasvin kukista. Sillä on antiseptisia ominaisuuksia ja sillä hoidaan useita erilaisia iho-ongelmia. Kehäkukka tuhoaa vapaita radikaaleja ja toimii luontaisena UV-filtterinä.

Kamomillauute saadaan Chamomilla recutita -kasvin kukista uuttamalla. Kamomillauute kosteuttaa, pehmentää ja puhdistaa ihoa. Sillä on tulehduksen ja ärsytyksen vastaisia sekä rauhoittavia ja uudistavia vaikutuksia ihoon.

Valitse tää tote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: aamuin illoin käytettynä noin 3kk

Käyttöohje: Käytä tuotetta aamuin illoin hieroen hellästi kostutetulle iholle. Huuhtele lämpimällä vedellä. Viimeistele puhdistus ihotyyppisi mukaisella Mádara kasvovedellä ja kosteusvoiteella

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta

Sertifiointi: ECOCERT

Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava

Lisätietoa

Madara
150 ml
Aqua, Sodium Cocamphoacetate, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*, Alcohol, Lactic Acid, Glycerin**, Surcose Cocoate, Benzyl Alcohol, Achillea Millefolium (Yarrow) Flower Extract*, Calendula Officinalis(Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma *luomuviljelty **valmistuksessa käytetty luomu raaka-aineita 99% luonnon raaka-aineita 12% luomu raaka-aineita