Sophie la Girafe

Baby Hair & Body Wash - hellävarainen pesuaine lasten hiuksille ja vartalolle 200ml

20,40 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Ei kirvele silmiä. Mieto tuoksu. Sopii erinomaisesti myös aikuisen kuivan ja herkän ihon pesuun.

Kuvaus

Sophie la girafe Cosmetics Baby Hair & Body Wash -pesugeelin biohajoavat ja miedot pesuaktiiviset ainesosat puhdistavat kevyesti ja kuivattamatta lapsen herkkää ihoa ja hiuspohjaa.

Erittäin hellävarainen ja hoitava puhdistaja lapsen hiuksille ja iholle. Sopii suihkugeeliksi koko perheelle. Muodostaa täyteläisen, hillityn vaahdon. Hellävarainen ja mieto koostumus
hemmottelee ihoa.

Sopii mainiosti myös ihokarvojen ajeluun ja aikuisen kasvojen puhdistamiseen.

Erittäin mieto tuoksu.

Dermatologisesti testattu.

Aktiiviraaka-aineet:

Valkoinen tee on arvokas antioksidantti, jonka sisältämät polyfenolit suojaa vat ihoa ulkoisten ärsykkeiden, kuten UV-säteiden, saasteiden ja sähköpölyn ihosoluja rappeuttavalta vaikutukselta. Valkoinen tee suojaa lapsen ihoa ja auttaa pitämään sen vastustuskykyisenä.

Laventeli on paitsi ihoa rauhoittava ja hoitava, myös antiseptinen tulehduksia ehkäisevä luonnon aarre. Laventelia käytetään hoitamaan erilaisia iho-oireita, kuten tulehduksia, haavoja, aurinkovaurioita sekä muun muassa psoriasista. Luomulaatuinen laventelivesi ja -uute kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti, ja niiden tuoksu on hyvin mieto.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille, lapset, atooppinen, kuiva

Lisätietoa

Sophie la Girafe
0.3 kg
Aqua, Sodium Coco-sulfate, Lavandula Angustifolia (Lavander) Floral water*, Cocamidopropyl Betaine, Cocoglucoside, Coco Glucoside and Glyceryl Oleate, Sodium Cocamphoacetate, Sodium Chloride, Avena Sativa (Oat) Kernel Milk*, Camellia Sinesis (White Tea) Leaf extract*, Glycerin (and) Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Aroma**, Benzyl alcohol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Xanthan gum., *luomuviljelty, 99,4% raaka-aineista on luonnollista alkuperää, 5% raaka-aineista on luomumenetelmin tuotettuja