Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikassa käytetään mahdollisimman luonnollisia ainesosia, kuten kasviuutteita ja luonnollisia öljyjä. Luonnonkosmetiikan valmistuksessa pyritään aina ottamaan huomioon myös eettisyys ja ympäristöystävällisyys.

Luonnonkosmetiikka on hyvä valinta, jos et halua kuormittaa kehoasi ylimääräisillä kemikaaleilla. Tuotteet sopivat usein hyvin myös allergikoille ja iho-ongelmista kärsiville. Luonnon omista raaka-aineista löytyy useita tehotuotteita, jotka tukevat ihon hyvinvointia ja normaalia toimintaa.

Luonnollista kosmetiikkaa herkälle iholle

Valikoimastamme löydät laadukkaat ihonhoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle: mm. puhdistustuotteet, kosteusvoiteet ja ravitsevat öljyt, sekä kuorinta-aineet ja naamiot.

Vaikka et käyttäisi meikkiä, ihon päivittäinen puhdistaminen on tärkeää. Kuolleet ihosolut, hiki, katupöly ja ilmansaasteet tukkivat ihohuokosia ja täten aiheuttavat epäpuhtauksia sekä sameutta iholle. Hellävaraiset, luonnolliset puhdistustuotteet poistavat epäpuhtaudet rasittamatta ja kuivattamatta ihoa. Kuorinnalla poistat tehokkaasti kuolleet ihosolut ja kirkastat ihoasi.

Erityisesti pohjoisissa sääolosuhteissa iho saattaa kaivata kosteutusta. Valitse ihotyypillesi sopiva kasvovoide, jotta ihosi säilyy pehmeänä, heleänä ja vahvana. Lisäkosteutta ja -suojaa ihollesi saat myös erilaisilla naamioilla, öljyillä ja seerumeilla.

Tutustu valikoimaamme ja löydä luonnollinen hehkusi antamalla luonnon omien supersankareiden helliä, vahvistaa ja hoitaa ihoasi!