Foodin

Herneproteiinijauhe, luomu, 2,5 kg

49,90 €

Varastossa

Keltaisista luomu herneistä valmistettu luomusertifioitu proteiinijauhe

Kuvaus

Herneproteiini on erinomainen vegaaninen proteiininlähde, jolla on hyvä aminohappoprofiili sen sisältäessä etenkin runsaita määriä L-glutamiinia. Kanadalaisista keltaisista herneistä valmistettu herneproteiini on gluteeniton ja koostumukseltaan hienojakoinen, joten se imeytyy hyvin elimistöön ja on hyvä valinta myös herkkävatsaisille.

Sekoita 0,5-1 dl herneproteiinia 3 dl vettä tai muuta haluamaasi nestettä. Herneproteiini sopii myös smoothieihin, palautusjuomiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Sokeriton
2.5 kg
Kanada
Energiaa/Energi: 329 kcal Rasvaa/Fett: 1.0 g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 0 g -josta sokereita/varav sockerater: 0g Proteiinia/Protein: 90 g Ravintokuitua/Kostfiber: 2,2 g Suola/Salt: 0,75 g Rautaa/Järn: 15 mg L-Alaniinia: 4,1 g L-Arginiinia: 8,5 g L-Asparagiinihappoa: 11,5 g L-Glutamiinia: 18,8 g L-Glysiiniä: 3,9 g L-Histidiiniä: 2,5 g L-Isoleusiinia: 4,5 g L-Leusiinia: 8,4 g L-Lysiiniä: 7,2 g L-Metioniinia: 1,06 g L-Fenyylialaniini: 5,1 g L-Kysteiiniä: 1,04 g L-Proliinia: 4,1 g L-Treoniinia: 3,9 g L-Tryptofaania: 1,0 g L-Tyrosiinia: 4,2 g L-Valiinia: 5,0 g
Luomutuotettu herneproteiini/Ärtprotein

Liittyvät tuotteet

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista