FitnessFirst

Hasselpähkinä, luomu, 1 kg

Special Price 16,92 €

norm. 19,90 €

Varastossa

Herkullinen pähkinä moneen käyttöön

Kuvaus

Hasselpähkinän maku on herkullisen paahteinen ja aromikas. Se sisältää paljon proteiinia, tiamiinia, B6- sekä muita B-ryhmän vitamiineja. Hasselpähkinässä on myös hyviä rasvahappoja sekä hiilihydraatteja ja ravintokuituja.

Käytä hasselpähkinöitä missä tahansa ruoanlaitossa tai napostele sellaisenaan. Kokeile esimerkiksi maukkaan ja terveellisen hasselpähkinämaidon tekoa: Blendaa liotettuja pähkinöitä runsaan veden kanssa hienoksi ja siivilöi. Hasselpähkinä sopii hyvin myös pähkinävoihin sekä makeisiin.

Hasselpähkinämme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuus on mahdollisimman korkea. Suosittelemme liottamaan kaikkia pähkinöitä vähintään neljä tuntia ennen käyttöä, jolloin niistä tulee entistäkin maukkaampia ja ne sulavat helpommin. Hasselpähkinät sopivat erittäin hyvin myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

FitnessFist -tuotesarja käy tarkan laadunvalvonnan läpi, jossa varmistetaan, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita käytetä viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.


Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
1 kg
Turkki
Energiaa/Energi: 2695 kJ/644 kcal Rasvaa: 61.0 g -joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 4,5g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 3.4 g -joista sokereita/varav sockerarter: 3,4g Proteiinia/Protein: 14.1 g Suola/Salt: 0 g Kaliumia: 650.0 mg Magnesiumia: 157.0 mg Kalsiumia: 138.0 mg E-vitamiinia: 15.0 mg Rautaa: 3.6 mg
Hasselpähkinä/Hasselnöt

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista