Foodin

Hampunsiemen, Luomu, Raaka, 500g

5,95 €

Varastossa

Laadukas hampunsiemen: proteiini-, ja rasvahappopitoinen siemen monipuoliseen käyttöön.

Kuvaus

Hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita: niissä on paljon muun muassa proteiinia, rautaa, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja E-vitamiinia sekä tärkeitä rasvahappoja. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Hampunsiementen kuori on kova ja melko kitkerän makuinen, mutta se suojaa herkkiä rasvahappoja valolta ja hapettumiselta. Itse siemen on melko voimakkaan, herkullisen pähkinäisen makuinen.

Käytä hampunsiemeniä leivonnassa, salaateissa tai myslissä. Voit valmistaa myös hamppumaitoa blendaamalla 1 dl hampunsiemeniä litrassa vettä, siivilöidä kuidut pois ja maustaa maidon halutessasi esimerkiksi hunajalla ja säilytä sen jälkeen jääkaapissa ja käyttä esimerkiksi pirtelön pohjana.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Vähähiilihydraattinen
500g
Kiina.
Energiaa 2048 kJ / 489 kcal Rasvaa 35,5 g - Tyydyttyneitä 2,5 g - Monityydyttymättömät 29,8 g - Yksittäistyydyttymättömät 3,2 g Hiilihydraatteja 5,4 g - Josta sokereita 0 g Proteiinia 24,8 g Suola 30,6 mg Kuituja 27,6 g Kalsium 145 mg Rauta 14 mg Kalium 859 mg Magneisum 483 mg Fosfori 1160 mg Sinkki 7 mg E-vitamiini: 5.0 mg
Kuorellinen luomutuotettu hampunsiemen.

Liittyvät tuotteet