Foodin

Hampunsiemen, Luomu, Raaka, 500g

4,49 €

Ei varastossa

Laadukas hampunsiemen: proteiini-, ja rasvahappopitoinen siemen monipuoliseen käyttöön.

Kuvaus

Laadukkaat Finola-lajikkeen hampunsiemenet ovat erittäin laadukkaita. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Hampunsiementen kuori on kova ja melko kitkerän makuinen, mutta se suojaa herkkiä rasvahappoja valolta ja hapettumiselta. Itse siemen on melko voimakkaan, herkullisen pähkinäisen makuinen.

Käytä hampunsiemeniä leivonnassa, salaateissa tai myslissä. Voit valmistaa myös hamppumaitoa blendaamalla 1 dl hampunsiemeniä litrassa vettä, siivilöidä kuidut pois ja maustaa maidon halutessasi esimerkiksi hunajalla ja säilytä sen jälkeen jääkaapissa ja käyttä esimerkiksi pirtelön pohjana.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
500g
Liettua
Energiaa/Energi: 2048 kJ / 489 kcal Rasvaa/Fett: 35,5 g - Tyydyttyneitä/varav mättat fett: 2,5 g - Monityydyttymättömät /varav fleraomättat fett: 29,8 g - Yksittäistyydyttymättömät/varav omättat fett: 3,2 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 5,4 g - Josta sokereita/varav sockerarter: 0 g Kuituja/Kostfiber: 27,6 g Proteiinia/Protein: 24,8 g Suola/Salt: 30,6 mg Kalsium 145 mg Rauta 14 mg Kalium 859 mg Magneisum 483 mg Fosfori 1160 mg Sinkki 7 mg E-vitamiini: 5.0 mg
Kuorellinen luomutuotettu hampunsiemen (Finola-lajike)./Hampafrö

Liittyvät tuotteet