Foodin

Hampunsiemen, luomu, raaka, 20 kg

155,00 €

Ei varastossa

Laadukas hampunsiemen: tehokas proteiini-, ja rasvahappolisä monipuoliseen käyttöön

Kuvaus

Laadukkaat Finola-lajikkeen hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita, ja niissä on paljon mm. proteiinia, rautaa ja E-vitamiinia. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat. Niiden 20 aminohapon (ihmiselle tärkeitä solunrakennusaineita) koostumus on helposti sulavassa muodossa. Hampunsiementen rasvahappokoostumus vastaa terveen ihmiskudoksen linoli(omega-6) -hapon ja linoleeni (omega-3) -hapon pitoisuuksia. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Hampunsiementen kuori on kova ja melko kitkerän makuinen. Se kuitenkin suojaa herkkiä rasvahappoja valolta ja hapettumiselta. Itse siemen on melko voimakkaan, herkullisen pähkinäisen makuinen. Suosittelemme valmistamaan kokonaisista hampunsiemenistä hamppumaitoa: Blendaa hienoksi 1 dl hampunsiemeniä yhdessä litrassa vettä. Siivilöi kuidut pois ja mausta maito halutessasi vielä esimerkiksi hunajalla. Säilytä jääkaapissa ja käytä esimerkiksi pirtelön pohjana.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
0 kg
Kiina
Energiaa/Energi: 489 kcal / 2048 kJ Rasvaa/Fett: 35,5g - Tyydyttyneitä/varav mättat fett: 2,5g - Monityydyttymättömät 29,8g - Yksittäistyydyttymättömät 3,2g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 5,4g - Josta sokereita/varav sockerarter: 0g Kuituja/Kostfiber 27,6g Proteiinia/Protein: 24,8g Suola/Salt: 30,6mg Kalsium 145mg Rauta 14mg Kalium 859mg Magneisum 483mg Fosfori 1160mg Sinkki 7mg
Kuorellinen hampunsiemen/Hampafrö