FitnessFirst

Hamppuproteiinijauhe, luomu, raaka, 1 kg

Special Price 12,95 €

norm. 23,90 €

Varastossa

Ravinnepitoinen hamppuproteiinijauhe palautusjuomiin, smoothieisiin sekä ruoanlaittoon

Kuvaus

Laadukas Finola-lajikkeen hampunsiemenistä valmistettu hamppuproteiini on erittäin tehokas ja hyödyllinen ravinnelisä urheilijoille sekä kasvissyöjille, sillä proteiinin lisäksi se sisältää terveydelle hyödyllisiä ravintokuituja sekä rasvahappoja. Hampun proteiini on kaikista kasvikunnan proteiineista kattavin ja helposti hyödynnettävissä. Hamppuproteiinin aminohapot ovat järjestäytyneet 66 %:sti edestiini -nimiseksi proteiiniksi. Tämä proteiini on erittäin helposti sulava ja sen hyötysuhde hyvä (Edestiini tulee sanasta edible - 'syötävä'). Toiseksi eniten hamppuproteiinissa on albumiini-proteiinia, joka on myös erinomaisen hyvin kehon hyödynnettävissä oleva proteiini.

Laadukkaan proteiininliähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20% ravintokuitua joka edesauttaa suoliston toimintaa, sillä kuten kaikki hampunsiemenen osat, myös sen kuitu on äärimmäisen 'ihmisystävällistä'. Tämän lisäksi hamppuproteiinissa on täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega 3 ja omega 6. Hampunsiemenen omega 6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo) joka on elimistön hormonituotannon (prostaglandiinien) raaka-ainetta, jota ei kovin helposti ravinnosta saa.

Sekoita hamppuproteiinia 1-6 rkl smoothieesi tai palautusjuomaasi, tai käytä sitä ruoanlaitossa tai leivonnassa lisäämään herkkujen proteiinipitoisuutta! Kokeile esimerkiksi proteiinipannukakkua: blendaa proteiinijauhetta, pari munaa ja haluamasi mausteita, paista ja nauti.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton
1 kg
Saksa
Energia/Energi:1680kJ/400kcal Rasva/Fett:11g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:1g -omega 3-rasvahappoja/fettsyra:2,2g -omega 6-rasvahappoja/fettsyra:6,9g Hiilihydraatit/Kolhydrates:4g -joista sokereita/varav sockerarter:4g Ravintokuitu/Kostfiber:18g Proteiini/Protein:50g Suola/Salt:<0.1g
Luomu, raaka hamppuproteiinijauhe/Hampaprotein

Liittyvät tuotteet