Foodin

Hamppuproteiinijauhe, luomu, raaka, 20 kg

410,00 €

Varastossa

Ravinnepitoinen, eurooppalainen hamppuproteiinijauhe palautusjuomiin, smoothieisiin sekä ruoanlaittoon

Kuvaus

Ravintosisältö per 100g: Hamppuproteiinissa on eräitä erinomaisia piirteitä. Sen aminohapot ovat järjestäytyneet 66%:sti Edestiini -nimiseksi proteiiniksi. Tämä proteiini, kuten sen nimikin viittaa, on erittäin helposti sulava ja sen hyötysuhde hyvä (Edestiini tulee sanasta Edible - 'Syötävä'). Toiseksi eniten hamppuproteiinissa on Albumiini-proteiinia joka on myös erinomaisen hyvin hyödynnettävä proteiini.

Energiaa: 396kcal
Proteiinia: 51,15g
Rasvaa: 11,88g
Hiilihydraatteja: 21,4g
Kuituja 20g


Tässä ei ole koko juttu - kuitenkaan. Hamppuproteiini sisältää 20 % ravintokuitua, joka edesauttaa suoliston toimintaa huomattavasti, koska hampunsiemenen kuitu on äärimmäisen 'ihmisystävällistä' (kuten kaikki hampunsiemenen osat ovat). Vielä tämän lisäksi hamppuproteiinissa on hampunsiemenen kultaakin arvokkaammat öljyt. Hampunsiemen sisältää täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot Omega3 ja Omega6. Hampunsiemenen Omega6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo) jota ei kovin helposti ravinnosta saa, ja joka on elimistön hormonituotannon (prostaglandiinien) raaka-ainetta. Terveystietoiset välttävät liikoja Omega6:sia, mutta Hampusiemenen kohdalla kannattaa katsoa uudelleen - GLA on kullanarvoista ja tästä sitä saa.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0 kg
Liettua
Energiaa Energi: 1680 kJ / 400 kcal Rasvaa, Fett: 11 g -joista tyydyttyneitä, varav mättat fett: 1 g -omega 3-rasvahappoja, omega-3-fettsyra: 2,2 g -omega 6-rasvahappoja, omega-6-fettsyra: 6,9 g - linolihappo, linolsyra: 5,5 g - linoleenihappo, linolensyra: 1,5 g Hiilihydraatteja, Kolhydrater: 4 g -joista sokereita, varav sockerarter: 4 g Kuituja, Kostfiber: 18 g Proteiinia, Protein: 50 g Suola, Salt: <0,1g
Luomu, raaka hamppuproteiinijauhe/Hampaprotein

Liittyvät tuotteet