HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - KAMPANJA-AIKANA TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN

Edullisin hinta -takuu

Takaamme, että saat alhaisimman mahdollisen hinnan ostohetkellä.

Jos löydät ostamasi tuotteen jostakin toisesta kaupasta edullisemmin, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi


Tarjoamme sinulle tuotteen samaan, edullisempaan hintaan, jos seuraavat ehdot pitävät paikkansa:

1) Edullisin hinta -takuu on voimassa, mikäli tuotetta myydään edelleen ilmoittamassasi paikassa ja haluamassasi koossa tai muutoin vastaavassa muodossa siinä verkkokaupassa tai myymälässä, josta olet löytänyt edullisemman hinnan. Tuote ei siis voi olla esimerkiksi loppuunmyyty. Tuote tulee olla heti saatavilla, eikä tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.
2) Löytämäsi tuote on suomalaisessa verkkokaupassa (suomalaisen yrityksen ylläpitämä tai .fi-domainin alla toimiva verkkokauppa) tai ns. kivijalkamyymälässä.

3) Tuote on täysin sama (koko, versio, malli sekä tuotteiden määrä pakkauksessa)
4) Edullisin hinta -lupaus on voimassa 14 päivää, alkaen siitä päivästä, kun olet suorittanut ostoksen FitnessFirstin verkkokaupasta.

Edullisin hinta -takuumme ei päde, jos:

1) Edullisin hinta -takuu ei koske verkossa järjestettäviä huutokauppoja.
2) Ostoksessa sovelletaan j
äsenhintoja, kanta-asiakashintoja, kanta-asiakaspisteitä tai muita sivustojen ja kauppojen tarjoamia palkkiotyyppisiä ohjelmia. 

Toimi näin, jos edellä mainitut ehdot pitävät paikkansa: 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi ja kerro viestissäsi

1) Tilausnumerosi
2) Tuotteen nimi ja koko
3) Liikkeen nimi, puhelinumero, josta olet löytänyt alhaisemman hinnan.
4) Todiste alhaisemmasta hinnasta: esimerkiksi url-linkki, asiakaslehti, ilmoitus, tuotekuvasto tai vastaava. Huomioithan, että emme pysty hyväksymään kuvankaappauksia.