Amazing Grass

Green Superfood, Lemon-Lime Energy, 7 g annospussi

1,90 €

Ei varastossa

Viherjauheseos - energiaa päivään kätevissä annospusseissa

Kuvaus

Green Superfood Energy on sitruunan ja limen makuinen huipputehokas viherjauheseos, johon on lisätty Yerba Matea ja luomu Matcha vihreää teetä.

Matcha-tee on kaikista teelaaduista terveellisin ja antioksidanttipitoisin, sillä toisin kuin muissa teelaaduissa, siinä on hyödynnetty koko teelehti. Yerba Mate taas tuo luonnollista energiaa sisältämiensä xantiinien eli kofeiinin, teobromiinin sekä teophylliinin ansiosta. Monipuolisen viherjauhesekoituksen sekä ravinnerikkaiden marjojen, kasvisten ja hedelmien yhdistelmä takaa luonnollisen, terveellisen energiapotkun!

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annospussillinen (7 g) viherjauhetta veteen, mehuun, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Lisätietoa

Amazing Grass
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
7 g
USA
Energiaa 375 kcal, proteiinia 25 g, hiilihydraatteja 50 g - josta sokereita 0 g - josta kuituja < 2,5 g, rasvaa 12,5 g
Viherjauhesekoitus: vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali Energiasekoitus: Yerba Mate, Matcha -vihreä tee acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, kirsikka EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, omenapektiini Probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi stevia, luonnolliset aromit, piparmintun lehti, pii

Liittyvät tuotteet