Amazing Grass

Green Superfood, Lemon-Lime Energy, 210 g

34,90 €

Ei varastossa

Viherjauheseos - energiaa päivään!

Kuvaus

Green Superfood High Energy on sitruunan ja limen makuinen huipputehokas viherjauheseos, johon on lisätty Yerba Matea ja Matcha-teetä.

Matcha-tee on kaikista teelaaduista terveellisin ja antioksidanttipitoisin, sillä toisin kuin muissa teelaaduissa, siinä on hyödynnetty koko teelehti. Yerba Mate taas tuo luonnollista energiaa sisältämiensä xantiinien eli kofeiinin, teobromiinin sekä teophylliinin ansiosta. Monipuolisen viherjauhesekoituksen sekä ravinnerikkaiden marjojen, kasvisten ja hedelmien yhdistelmä takaa luonnollisen, terveellisen energiapotkun!

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annos (8 g) viherjauhetta veteen, mehuun, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Lisätietoa

Amazing Grass
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
210 g
USA
Energiaa: 375 kcal Proteiinia: 25 g Hiilihydraatteja: 50 g -josta sokereita: 0 g -josta kuituja: <2.5 g Rasvaa: 12.5 g
Vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali, Yerba Mate, Matcha -vihreä tee, acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, kirsikka, EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, omenapektiini, probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi, stevia, luonnolliset aromit, piparmintun lehti, pii

Liittyvät tuotteet