Amazing Grass

Green Superfood, Goji & Acai, 8 g annospussi

1,90 €

Ei varastossa

Marjaisan raikas viherjauhesekoitus annospussina

Kuvaus

Green Superfood Goji & Acai on antioksidanttirikas viherjuomajauhe, johon on lisätty goji- ja acaijauhetta sekä entsyymejä ja probiootteja entistä laajemman ravinneskaalan saamiseksi.

Runsaasti A- ja B-vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät acai- ja gojimarjat tukevat ja täydentävät viherjauheen tehoa. Viherjauhesekoitus sisältää vehnän- ja ohranorasta, alfalfaa, spirulinaa, chlorellaa, pinaattia sekä parsakaalia. Porkkana, punajuuri ja ananas sekä vihreä tee tuovat sekoitukseen lisää kuituja, vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annospussillinen (8 g) viherjauhetta veteen, mehuun, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Lisätietoa

Amazing Grass
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
8 g
USA
Energiaa 375 kcal, proteiinia 25 g, hiilihydraatteja 25 - josta sokereita 0 g - josta kuituja < 25 g, rasvaa 12,5 g
Vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali, acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, goji, vihreä tee, kirsikka, EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, kaurakuitu, omenapektiini, probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi, luonnolliset aromit, piparmintun lehti, pii

Liittyvät tuotteet