Amazing Grass

Green Superfood, Chocolate, 8 g annospussi

1,90 €

Ei varastossa

Kaakaoinen viherjauheseos kätevissä annospusseissa

Kuvaus

Green Superfood Chocolate on herkullisen suklainen juomajauhe, johon on lisätty kaakaota. Green Superfood sisältää laajan skaalan erilaisia ravinteikkaita ainesosia, probiootteja ja entsyymejä.

Jauheessa on käytetty alkalisoitua kaakaojauhetta sekä raakakaakaojauhetta tasapainottamaan kehon alkalitasapainoa ja lisäämään kasvisten alkalisoivia vaikutuksia. Vehnän- ja ohranoras, alfalfa, spirulina, chlorella, pinaatti sekä parsakaali takaavat monipuolisen viherjauheskaalan, minkä lisäksi sekoituksessa on antioksidanttipitoisia marjoja kuten acaita, acerolaa, vadelmaa ja ruusunmarjaa. Porkkana, punajuuri ja ananas sekä vihreä tee tuovat sekoitukseen lisää kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annospussillinen (8 g) viherjauhetta veteen, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Lisätietoa

Amazing Grass
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
8 g
USA
Energiaa 375 kcal, proteiinia 25 g, hiilihydraatteja 25 g - josta sokereita 0 g - josta kuituja <25 g, rasvaa 12,5 g
Viherjauhesekoitus: vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali Alkalisoitu kaakaojauhe, Redwood-kaakaojauhe, luonnollinen kaakaoaromi, acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, kirsikka EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, kaurakuitu, omenapektiini Probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi Merisuola, luonnolliset aromit, piparmintun lehti

Liittyvät tuotteet