Amazing Grass

Green Superfood, Chocolate, 240 g

34,90 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Täyteläisen kaakaoinen viherjauheseos

Kuvaus

Green Superfood Chocolate on herkullisen suklainen juomajauhe, johon on lisätty kaakaota. Green Superfood sisältää laajan skaalan erilaisia ravinteikkaita ainesosia, probiootteja ja entsyymejä.

Jauheessa on käytetty alkalisoitua kaakaojauhetta sekä raakakaakaojauhetta tasapainottamaan kehon alkalitasapainoa ja lisäämään kasvisten alkalisoivia vaikutuksia. Vehnän- ja ohranoras, alfalfa, spirulina, chlorella, pinaatti sekä parsakaali takaavat monipuolisen viherjauheskaalan, minkä lisäksi sekoituksessa on antioksidanttipitoisia marjoja kuten acaita, acerolaa, vadelmaa ja ruusunmarjaa. Porkkana, punajuuri ja ananas sekä vihreä tee tuovat sekoitukseen lisää kuituja, vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annos (8 g) viherjauhetta veteen, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Lisätietoa

Amazing Grass
Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton
240 g
USA
Energiaa 375 kcal, proteiinia 25 g, hiilihydraatteja 50 g - josta sokereita > 12,5 g - josta kuitua 25 g, rasvaa 12,5 g
Vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali, alkalisoitu kaakaojauhe, Redwood-kaakaojauhe, luonnollinen kaakaoaromi, acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, kirsikka, EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, kaurakuitu, omenapektiini, probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi, merisuola, luonnolliset aromit, piparmintun lehti

Liittyvät tuotteet