Foodin

Tiibetin gojimarja, luomu, raaka, 10 kg

360,00 €

Ei varastossa

100 % puhdas, pehmeä ja herkullinen gojimarja

Kuvaus

Gojimarjat ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Ne sisältävät noin 21 eri mineraalia sekä runsaasti C-vitamiinia. Gojimarjat sisältävät 18 aminohappoa sekä A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Gojimarjoissa on myös hyvin runsaasti antioksidantteja, kuten karotenoideja ja flavonoideja. Goji sisältää mm. beetakaroteenia enemmän kuin porkkana.

Luomutuotetut gojimarjamme kasvavat noin 3000 m merenpinnan yläpuolella Tiibetin maakunnassa syrjäisellä alueella, mikä takaa gojimarjojemme puhtauden. Viljelyssä ei käytetä torunta- tai tehoaineita vaan ne kasvavat luonnollisesti ja päivittäinen lämpötila vaihtelu on jopa yli 30 astetta, minkä vuoksi niihin kertyy luontaisesti myös enemmän gojimarjojen tärkeitä polysakkarideja. Puhdas ympäristö, korkeat lämpötilavaihtelut ja aurinkokuivaus takaa herkullisen makunautinnon tervesyhyötyineen.

Gojimarjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa gojeista pehmeän pulleita ennen käyttöä. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
12,5 kg
Tiibet (Kiina)
Energiaa 391 kcal, proteiinia 13 g, hiilihydraatteja 67 g, rasvaa 1 g, ravintokuitua 11 g
Gojimarja

Liittyvät tuotteet