Foodin

Tiibetin gojimarja, luomu, raaka, 5 kg

190,00 €

Ei varastossa

100 % puhdas, pehmeä ja herkullinen gojimarja

Kuvaus

Gojimarja ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Ne sisältävät n. 21 eri mineraalia sekä runsaasti C-vitamiinia. Gojimarja sisältävät 18 aminohappoa sekä A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Gojimarjoissa on myös hyvin runsaasti antioksidantteja, kuten karotenoideja ja flavonoideja. Goji sisältää mm. beetakaroteenia enemmän kuin porkkana.

Luomutuotetut gojimarjamme kasvavat n. 3000m merenpinnan yläpuolella Tiibetin maakunnassa syrjäisellä alueella, mikä takaa gojimarjojemme puhtauden. Viljelyssä ei käytetä torjunta- tai tehoaineita vaan ne kasvavat luonnollisesti ja päivittäinen lämpötila vaihtelu on jopa yli 30 astetta, minkä vuoksi niihin kertyy luontaisesti myös enemmän tärkeitä polysakkarideja. Puhdas ympäristö, korkeat lämpötilavaihtelut ja aurinkokuivaus takaa herkullisen makunautinnon tervesyhyötyineen.

Gojimarjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa gojeista pehmeän pulleita ennen käyttöä. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
5 kg
Tiibet (Kiina)
Luomutuotettu gojimarja

Liittyvät tuotteet