Foodin

Tiibetin Goji-marja, 5kg

145,00 €

Ei varastossa

Tutkitusti laadukas Tiibetin goji!

Kuvaus

Tiibetin Goji-marjat kasvavat Qinghai Plateau -alueella Tiibetin vuoristoilla yli 3000m korkeudessa. Viileä ja kolea kasvuilmasto antaa Tibetin gojimarjoille uniikin makunsa: Ne ovat hieman makeampia kuin Kiinassa kasvatetut goji-marjat. Marjojen keräys aloitetaan elokuussa ja viimeinen sato korjataan helmikuun lopussa. Kypsät marjat kuivataan bambumattojen päällä runsaassa Tiibetin auringossa, joka lisää niiden kaliumpitoisuutta.

Tiibetin goji-marjat ovat puhtaita syrjäisen ja korkean kasvuympäristönsä vuoksi, lähistöllä ei ole saastuttavaa teollisuutta ja ilma on raikasta. Korkeiden lämpötilavaihtelujen vuoksi niissä on korkeampi polysakkaripitoisuus, jonka vuoksi ne ovatkin erittäin arvostettuja kiinalaisessa lääketieteessä.

Goji-marjat ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Ne sisältävät n. 21 eri mineraalia sekä runsaasti C-vitamiinia. Goji-marjat sisältävät 18 aminohappoa sekä A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Goji-marjoissa on myös hyvin runsaasti antioksidantteja, kuten karotenoideja ja flavonoideja. Goji sisältää mm. beetakaroteenia enemmän kuin porkkana.

Goji-marjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa gojit pehmeän pulleiksi ennen käyttöä ja käyttää liotusveden smoothieen.

Raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Vähähiilihydraattinen
5kg
Tiibet (Kiina)
Tiibetin Goji-marja.

Liittyvät tuotteet