Go Kombucha - Vihreä Sencha tee, 750ml

8,95 €

Ei varastossa

Kuvaus

Go Kombucha Vihreä Sencha Tee on probioottinen, entsyymirikas juoma, joka sisältää paljon antioksidantteja, polyfenoleja ja elimistölle tärkeitä bakteereja, sekä B-vitamiinia. Kombucha-juoma on vihreää sencha-teetä, joka käytetään sokerilla ja lähdevedellä, jonka jälkeen juoma suodatetaan ja juomaan lisätään kombucha-viljelmä. Tästä syntyy juomaan miljoonia hyviä bakteereja. Kombucha sisältää samoja lactobacillus-bakteereja kuin hapanmaitotuotteet.

Go Kombuchaa ei ole pastöroitu tai lämpökäsitelty. Se on luonnollisesti kupliva, ja se sisältää puolet vähemmän sokeria kuin hedelmämehussa, vain 20 kaloria per 100/ml. Kombucha on myös alkoholiton (alkoholia alle 0,5%), ja siinä on vihreän teen terveysvaikutukset.

Kombuchaa on käytetty jo tuhansia vuosia: Kiinassa käytettiin kombuchaa jo ennen ajanlaskun alkua, he kutsuivat sitä “elämän eliksiiriksi”. Alansa johtavat kosmetiikkayritykset, kuten Estée Lauder ja Chanel käyttävät antioksidanttipitoista kombuchaa “anti ageing”, eli ikääntymistä vastaan taistelevien tuotteiden valmistuksessa.

Juo kombuchaa sellaisenaan tai käytä sitä drinkki-, tai boolipohjana.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
750ml
Englanti
Energiaa: 69.6 kJ/17.4 kcal Proteiinia: 0 g Hiilihydraatteja: 4.3 g -josta sokereita: 4.3 g Rasvaa: 0 g <0.5% alkoholia
Lähdevesi, vihreä tee*, sokeri*, kombucha-viljelty bakteeri. * = luomu