NOW foods

L-Glutationi 250 mg, 60 kapselia

24,90 €

Varastossa

Erittäin vahva glutationi-kapseli

Kuvaus

Glutationi on elimistösi tärkein molekyyli, jota tarvitset solujen terveenä pitämiseksi, jolloin tunnet itsesi mahdollisemman elinvoimaiseksi ja pysyt terveenä. Glutationista on julkaista kymmeniä tuhansia tieteellisiä artikkeleitä ja onkin tärkein elämääsi edistävä molekyyli.

Glutationia löytyy jokaisesta solusta, se on kysteiinin, glysiinin ja glutamiinin yhdistelmä. Glutationi on voimakas antioksidantti, joka tuhoaa vapaita radikaaleja. Glutationi on siis elimistön tärkein antioksidantti, jota on jokaisessa solussa. Se pitää huolen immuunijärjestelmästä ja taistelee sairauksia vastaan.

Glutationi on myös erinomainen lisä raskasmetallien puhdistamiseen elimistöstä, eritoten lyijyn, elohopean ja arsenikin poistamiseen. Glutationi muodostaa yhdessä seleenin kanssa vahvan antioksidanttientsyymin, glutationiperoksidaasin. L-glutationi on tärkeä osa maksan hyvinvointia ajatellen, se tukee maksan toimintaa, poistaa raskasmetalleja ja raskasmetallimyrkytystä.


Käyttö: yksi kapseli päivittäin.

Gluteeniton, GMO-vapaa.

Lisätietoa

NOW foods
Maidoton, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
60 kapselia
USA
Ainesosat per kapseli: Glutationi 250mg Muut ainesosat: Riisijauho, kasvipolysakkaridi (kapseli), mangesiumsitraatti ja silica

Liittyvät tuotteet