HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - KAMPANJA-AIKANA TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN

Tervehdys frisbeegolfaaja!


”Koen tärkeäksi nauttia pelikierroksella laadukasta evästä, sillä mikäli energiatasot pääsevät romahtamaan kesken kierroksen niin siitä ei usein hyvä seuraa. Tämän takia syönkin kierroksella eväänä itse tehdyssä pähkinäsekoituksessa..”
- Pasi Koivu

Kuten varmasti jo tiedätkin, että jos ei syö hyvin niin raudat kolisee ja siksi kierrostulokseen voi jäädä parantamisen varaa. Siksi ravinto onkin yhdessä riittävän levon kanssa yksi tärkeimpiä tekijöitä hyvään kierrostulokseen. Tältä sivulta löydät listattuna suositeltavia tuotteita niin frisbeegolf-kierroksellesi kuin myös niiden välille, jolloin laadukkaan pelin kannalta on järkevää ravita kehoa palautumaan edellisestä ja valmistautumaan seuraavaan kierrokseen. Älä anna muille etumatkaa kierroksella..

Kolmantena tekijänä kierrostulosta ajatellessa hyvä muistaa kehonhuolto ja erityisesti kehon liikkuvuus. Ajattele, jos esimerkiksi olkapääsi liikkuvuuskulmat, torson rotaatio tai lantiosaranan liikkuvuus ovat vajaita niin mitä se tekisikään suorituksillesi jos kehosi kinesteettiset ketjut olisivat paremmin auki, jolloin heittosi olisivat rennompia ja helpompia ilman turhaa kiristelyä? Ammattipelaaja Simon Lizottekin on sanonut, että "Ota rennosti, sillä heitossa tärkeää on sujuva ja yhtämittainen liike".

Tutustu kehonhuoltovälineisiin, joilla voit ”käydä hierojalla” vaikka joka päivä. Suositeltavimpia ovat rullat, eri kokoiset pallot ja vastuskuminauhat, joiden avulla saat ihan Youtube-ohjeilla enemmän birdieitä tuloskorttiisi.

Huomioi, että saat kaikista Fitnessfirst-kaupan tuotteista -10% koodilla ”frisbeegolf”.
 


Lisäksi kaikkia mainitsemiani pähkinöitä voi heittää kaiken ruuan sekaan. Pähkinät sopivat parhaiten sopii salaatteihin, joihin myös mainitut marjat tuovat mieluisaa vaihtelua.Muita frisbeegolf-kierrokselle soveltuvia tuotteita:
Yhdistelemällä laadukkaita rasvoja sisältäviä pähkinöitä ja ravinnepitoisia marjoja saadaan aikaan täydellinen ja helposti nautittava, energiaa antava kokonaisuus. Katso tästä kierroksellesi TrailMix-sekoitukset:

Tuunaa sekoitustasi: