Foodin

Kaakaovoi, luomu, raaka, 750 g

Special Price 20,75 €

norm. 25,94 €

Varastossa

Luomutuotettu raaka kaakaovoi ruoanlaittoon sekä ihonhoitoon

Kuvaus

Raakakaakaovoimme valmistetaan 100 % Criollo alkuperäislajikkeen kaakaosta, jolla on pitkä historia Perun Amazonialla. Aito kaakaovoi on kaakaopapujen siemenistä uutettua rasvaa ilman lisäaineita ja se valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, mikä säilyttää raakakaakaon luonnolliset ravintoaineet parhaiten.

Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.

Kaakaovoi on loistava lisä smootheihin, leivonnaisiin sekä jälkiruokiin. Voit myös valmistaa siitä valkoista suklaata.

Kaakaovoin pehmeä koostumus ja makea tuoksu tekevät siitä suositun aineen myös ihonhoidossa. Kaakaovoi sulaa kehon lämmöstä ja imeytyy hyvin ihoon. Raskaana olevat naiset ovat jo pitkään käyttäneet kaakaovoita estämään ja hoitamaan raskausarpia.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0.75 kg
Peru
Energiaa/Energi: 900 kcal Proteiinia/Protein: 0 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Rasvaa/Fett: 100 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 60 g Suolaa/Salt: 0 g E-vitamiinia 3,9 mg K-vitamiinia 53,9 mcg
Kaakaovoi/Kakaosmör

Liittyvät tuotteet