Foodin - Tiibetin Goji-marja, Luomu, Raaka, 150g

Special Price 8,21 €

norm. 10,95 €

Varastossa

100% Puhdas, pehmeä ja herkullinen gojimarja.

Kuvaus

Luomulaatuiset Tiibetin Goji-marjamme kasvavat Qinghai Plateau -alueella Tiibetin vuoristoilla yli 3000m korkeudessa. Viileä ja kolea kasvuilmasto antaa Tiibetin gojimarjoille uniikin, hieman normaalia makeamman makunsa. Tiibetin goji-marjat ovat puhtaita syrjäisen ja korkean kasvuympäristönsä vuoksi, sillä lähistöllä ei ole saastuttavaa teollisuutta ja ilma on raikasta. Korkeiden lämpötilavaihteluiden vuoksi niissä on korkeampi polysakkaridipitoisuus, jonka vuoksi ne ovatkin erittäin arvostettuja kiinalaisessa lääketieteessä.

Marjojen keräys aloitetaan elokuussa ja viimeinen sato korjataan helmikuun lopussa. Kypsät marjat kuivataan bambumattojen päällä runsaassa Tiibetin auringossa, joka lisää niiden kaliumpitoisuutta.

Goji-marjat ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista niiden ORAC arvo ollessa 3290. Niillä onkin pitkä käyttöhistoria perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä, jossa sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä lääkekasveista ja gojia onkin jo tuhansien vuosien ajan pidetty Aasiassa pitkäikäisyyden marjana.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Raaka
150g
Kiina.
Energiaa: 391 kcal Proteiinia: 13 g Hiilihydraatteja: 67 g Rasvaa: 1 g Ravintokuitua: 11 g< Beetakaroteeni 7mg
*Goji-marja. *=Luomutuotettu.