Foodin

Foodin - Soijalesitiinijauhe, 250g

Special Price 11,01 €

norm. 12,95 €

Varastossa

Terveellistä ja herkullista kermaisuutta ruokiin ja juomiin.

Kuvaus

Soijalesitiini on tehokas emulgaattori, joka sisältää monia välttämättömiä rasvahappoja kuten linoli- ja linoleenihappoa. Soijalesitiinin pääaines on fosfolipidi nimelta fosfokoliini, mikä on solukalvojen olennaisin rakennusaine. Fosfokoliini etsiytyy solukalvojen ulkopinnoille, jossa se parantaa esimerkiksi soluen välistä kommunikointia. Tästä syystä jotkut havaitsevat soijalesitiinin parantavan muistia.

Toinen soijalesitiinin sisältämä luonnollinen yhdiste on inositoli. Yhdessä fosfokoliinin kanssa inositoli auttaa hajottaman kolesterolia. Yksi ruokalusikallinen lesitiiniä päivässä tekee hyvää veren rasva-arvoille ja auttaa alentamaan kolesterolia.

Lesitiini sitoo rasvan veteen tuoden pirtelöihin ja suklaaseen kermaisaa rakennetta ja antaen tasaisen lopputuloksen. Lesitiini auttaa rasvan liukenemisen lisäksi makeutusaineen tasaiseen sekoittumiseen. Kermaisen koostumuksensa takia lesitiini on oivallinen lisä mihin tahansa leivontaan. Kokeile lisätä 1-2 teelusikallista lesitiiniä esimerkiksi pirtelöösi ja huomaat eron!

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
250g
Intia
Energiaa 768 kcal Proteiinia 0g Hiilihydraatteja 3g - Josta sokereita <3g Rasvaa 84g - Tyydyttyneitä 14g - Monityydyttyneitä 27g - Yksittäistyydyttyneitä 9g Suola <60mg
GMO-vapaa lesitiinijauhe.