Foodin - Pellavansiemen, kultainen, Luomu, 500g

4,85 €

Varastossa

Erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde!

Kuvaus

Pellavansiemenet ovat erittäin hyvä kuitujen ja lignaanin lähde, minkä lisäksi niissä on paljon mikroravinteita ja etenkin omega 3-rasvahappoa. Kultaiset pellavansiemenet vastaavat tuttuja ruskeita pellavansiemeniä ravintoarvoiltaan ja omega 3-rasvahappokoostumukseltaan, mutta miedon makunsa ja värinsä vuoksi ne soveltuvat erityisen hyvin leivontaan tuomaan sitkoa, kuituja sekä muita arvokkaita ravinteita. Pellavansiemenistä valmistat helposti vegaanisen kananmunan tai voin korvikkeen sekoittamalla siemeniä veteen. Siemenet turpoavat ja muodostavat geelin, joka on erittäin vatsaystävällistä. Kokonaiset pellavansiemenet säilyvät hyvin, mutta jauhettuna ne hapettuvat ja pilaantuvat nopeasti.

Käytä pellavansiemeniä muutama ruokalusikallinen päivittäin, joko kokonaisena tai vastajauhettuna. Pellavansiemenrouhe soveltuu erinomaisesti esimerkiksi jugurtin tai puuron joukkoon, mutta siemenet kannattaa jauhaa vasta juuri ennen käyttöä ravinteiden tehon ja herkullisen maun maksimoimiseksi. Pellavansiemenet tuovat mukavasti lisärakennetta ja ravinteita leipiin ja muihin leivonnaisiin, kakkupohjiin, raakakräkkereihin, murekkeisiin, sekä salaatin joukkoon. Saat pellavasta ravinteikkaan kuitulisän pirtelöihisi, keittoihin sekä kastikkeisiin!

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
500g
Kiina
Energiaa: 2115 kJ/506 kcal Proteiinia: 16.0 g Hiilihydraatteja: 1.0 g Rasvaa: 73.0 g Kuitua: 10 g Kaliumia: 813 mg Magnesiumia: 392 mg Kalsiumia: 255 mg Rautaa: 5.7 mg Sinkkiä: 4.3 mg Seleeniä: 2.8 µg
Luomutuotettu pellavansiemen.

Liittyvät tuotteet