Foodin - Raakasuklaamassa Sweet 58%, Luomu, Raaka, 2,5kg

79,00 €

Varastossa

Herkullista palmusokeroitua raakakaakaomassaa, valmistettu Suomessa.

Kuvaus

Sweet 58% raakasuklaamassamme on valmistettu perinteisellä Stone Ground -menetelmällä Jyväskylässä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta ja aromikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa pitää huolen, että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.

Raakakaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa kuten kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä. Sen sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa muun muassa voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakasuklaamassaa joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista suklaata sulattamalla massa ja maustamalla se lempiherkuillasi sekä jäähdyttämällä sen uudelleen. Voit käyttää sitä rouheena osana myslejä tai evässekoituksia, laittaa smoothieihin tai lisätä puuroihin tuomaan herkullista suklaan makua. Rouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!

Sisältää 58% kaakaota.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
2,5kg
Peru, Indonesia
Energiaa: 474 kcal Proteiinia: 5,9 g Hiilihydraatteja: 34,38 g Rasvaa: 34,7 g Kuituja: 11,2 g Magnesium 550mg Rauta 11.0mg Kalsium 105 mg Sinkki 6.9mg
Kaakaopapu*, kookossokeri*, kaakaovoi*.*=Luomu