Foodin - Ohranorasmehujauhe, Luomu, Raaka, 60g

11,95 €

Varastossa

Tehokas ja helppokäyttöinen ohranorasmehujauhe.

Kuvaus

Ohranoras on erittäin ravitsevaa: nuoret ohranoraslehdet sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. Kuivatussa ohranoraassa ravitsemukselliset ominaisuudet ovat lähellä luonnollista olotilaa ja ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Ohranorasmehujauheen voimakas vihreä väri ilmaisee sen sisältävän tummalehtisten kasvisten tapaan yllin kyllin lehtivihreää.

Ohranoras on luonnostaan alkalisoivaa ravintoa, joten se voi auttaa saavuttamaan paremman happo-emäs- eli pH-tasapainon. Ohranoraasta on löydetty kaikkiaan 18 aminohappoa ja se sisältää myös kaikkia kahdeksaa ihmiselle elintärkeää aminohappoa. Ohranoras sisältää runsaasti betakaroteenia, foolihappoa, B1-, B2-, B5-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kuparia, fosforia, mangaania ja sinkkiä. Ohranoraassa on myös monia tärkeitä entsyymejä, kuten antioksidatiivista superoksidi dismutaasia (SOD) ja vastikään löydettyä antioksidanttia (2”-O-glucosylisovitexin) jonka on esitetty olevan joko tasavertainen tai jopa tehokkaampi hapettumisen estäjä soluissa kuin E-vitamiini.

Ohranorasmehujauhe on valmistettu kylmäkuivaamalla ohranoraasta puristettu ravinteikas mehu. Tuloksena on tehokas jauhe, joka sisältää kaikki oraan ravinteet, muttei kuituja. Sekoita ohranorasmehujauhetta kylmään juomaan, koska lämmin neste tuhoaa siinä olevien entsyymien toimintoja. Aloita annostus ¼ teelusikallisesta, nostaen vähitellen suositeltuun 1-2 teelusikalliseen päivässä.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
60g
Kiina
Kylmäkuivattu ohranorasmehujauhe*. *=Luomutuotettu.