Foodin - Mulperi-marjat, Musta, Luomu, Raaka, 10kg

250,00 €

Vain 4 jäljellä

Varastossa

Herkullinen ravinnepommi!

Kuvaus

Mustat mulperit eli silkkiäispuun marjat ovat herkullisia, kultaisia sukulaismarjojaan hivenen eksoottisempia ravinnepommeja ja onkin alunalkuja läntisestä Aasiasta. Mustia mulpereita on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia.

Mulperit sisältävät runsaasti mm. kuituja, proteiinia, rautaa, kalsiumia, sekä C- ja K-vitamiinia. Ne ovat myös värinsä puolesta erittäin antioksidanttipitoisia, ja sisältävät punaviinistäkin löytyvää resveratolia sekä luteiinia, beta- sekä alfa-karoteeeja, , A-vitamiinia, resveratolia, polyphenoleja, antosyaniineja.. Tämä pikkuruinen marja sisältää jopa 308 kromosomia, ja se on täten geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka!

Voit syödä mulperimarjoja sellaisenaan, tai sekoittaa niitä mysliin, puuroon tai jogurttiin, lisätä omaan raakasuklaareseptiisi tai käyttää leivonnassa. Mustat mulperit ovat kultaisia mulpereita kirpeämmän makuisia, ja ne solvetuvatkit yhdessä toffeemaisten vaaleiden mulpereiden kanssa täydentämään eri evässekoituksia.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

10kg
Kiina.
Energiaa 1007 kj / 240kcal Proteiinia 21,1g Hiilihydraatteja 24,9g Rasvaa 6,1g Kuituja 29,3g Kalsium 622mg Ruataa 42,5mg Sinkki 11,5mg Antosyaniineja 193mg Resveratoia 33,8mg C-vitamiini 51mg
Luomutuotettu musta mulperi.

Liittyvät tuotteet