Foodin

Foodin - Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy, Luomu, 400ml

Special Price 6,76 €

norm. 7,95 €

Varastossa

Luomutuotettu, kylmäpuristettu kookosöljy sekä ulkoiseen käyttöön että sisäisesti nautittavaksi.

Kuvaus

Foodin kookosöljy on kotoisin kookoksen äitimaasta, Filippiineiltä. Kookosöljymme valmistetetaan hellävaraisesti kylmäpuristamalla käsin valikoiduista, tuoreista kookospähkinöistä. Näin kaikki ravintoaineet ovat tallella, maku on raikas ja koostumus samettisen pehmeä. Neitsytkookosöljy sisältää runsaasti keskipitkäketjuisia rasvahappoja ja lauriinihappoa, jota löytyy myös äidinmaidosta. Öljy on kiinteää alle 25 asteen lämpötilassa.

Suositeltu päiväannos sisäisesti käytettynä on 3-4 rkl vuorokaudessa. Voit käyttää kookosöljyä minkä tahansa rasvan sijasta ruoanlaitossa ja leivonnassa, ulkoisesti kosteusvoiteena, hiusnaamiona, hierontaöljynä tai liukuvoiteena. Kookosöljy on antiseptinen, joten se sopii hyvin myös deodorantiksi, ärtyneelle ja rikkoutuneelle iholle sekä genitaalialueille.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka, Vähähiilihydraattinen
400ml
Filippiinit
Energiaa 900 kcal Rasva 100 g - josta tyydyttyneet 91 g - josta kertatyydyttymättömät 7 g - josta monityydyttymättömät 2 g - Lauriinihappo 54 g Kolesteroli 0 g Hiilihydraatteja 0 g - joista sokereita 0 g Proteiinia 0 g Ravintokuitua 0 g Suola 0 g
*Kylmäpuristettu kookosöljy. *=Luomutuotettu.

Liittyvät tuotteet

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista